Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Kiene Cijfers en Samen Vormen nu leverbaar

Helemaal nieuw en net leverbaar zijn Kiene Cijfers en Samen Vormen. Misschien kende je al Kiene Klanken, de letterstempels voor op je tablet. Deze is zo populair dat er extra geproduceerd moet worden én je dus enkele maanden geduld moet hebben. Maar ondertussen zijn dus al wel Kiene Cijfers en Samen Vormen leverbaar en nu ook via Credu.nl bestelbaar! We gaan deze nieuwe sets even van dichtbij bekijken:

Kiene Cijfers: De cijfers voor op je tablet

Met de slimme sensoren van Marbotic herkent je tablet de houten cijfers uit de doos Kiene Cijfers. Je download gratis de app op je tablet en kunt direct aan de slag met verschillende spelletjes in de apps. De kinderen kunnen o.a. aan de slag met tellen, vergelijken en splitsen op verschillende niveaus: tot 5, tot 10 en tot 20. De set vat alle getallen van 1 tot en met 20 en ook de tekens om sommen te maken. Kiene Cijfers wordt geleverd in een mooie houten opbergkist in de kwaliteit die je van Educo gewend bent!

Meester Sander maakte weer een mooie review van dit product. Hierin laat hij zien hoe Kiene Cijfers werkt en wat zijn ervaringen tot nu toe zijn.

Samen Vormen: Oefenen met de app

Dezelfde techniek als voor Kiene Klanken en Kiene Cijfers wordt ook gebruikt voor het nieuwe product Samen Vormen. Dit is een set ‘digitale stempels’ met open en gesloten vormen en met de verschillende kleuren. Met de gratis app (Android en iOS) kunnen kinderen samen oefenen. Het ene kind stempelt de kleur en het andere kind de vorm. Zo zijn er verschillende spelletjes die ook zelfcorrigerend zijn. Jonge kinderen kunnen er snel zelf (en dus ook samen!) mee aan het werk. Ook hierbij: Geen batterij, Wifi of bluetooth nodig!

Ook van Samen Vormen maakte Meester Sander weer een mooie videoreview, waarin je ook kunt zien hoe dit product in de praktijk werkt. 

Bestel Kiene Cijfers en Samen Vormen

Deel winkelmand