Kiene Klanken – Het stempelen van de toekomst

Stempel met fysieke stempels op de tablet en oefen spelenderwijs met letters, klanken en woorden, ondersteund door beeld én geluid.

Kiene Klanken is ontwikkeld voor kinderen in groep 2 die al interesse hebben in letters en beginnende lezer is. Kinderen uit groep 3 kunnen alle oefeningen doen. De speciale letter-, woord- en klankoefeningen sluiten naadloos aan op de aanvankelijk leesmethodes van nu (Veilig leren lezen en Lijn 3). Kiene Klanken is gebaseerd op de technologie van Marbotic. Slimme sensoren in de stempels zorgen voor herkenning bij de aanraking van het oppervlak van de tablet. Hiervoor zijn geen batterijen, WIFO- of Bluetoothverbinding noodzakelijk. Supereenvoudig in gebruik!

Marbotic – Slimme letters en cijfers

De Marbotic Smart Numbers en Letters zijn slim en innovatief. Houten cijfers en letters die door de iPad of tablet herkend worden als je ze er op legt. Hoe het werkt: Installeer de gratis apps, leg de cijfers of letters op het scherm en oefenen maar. Marbotic bestaat uit 2 producten, de Smart Numbers en de Smart Letters. Daarnaast is er een combinatieverpakking met beide producten beschikbaar. Marbotic kun je gebruiken met alle iPads en een groot aantal Android tablets (check of jouw tablet ondersteund wordt).

Handig aan dit product: Je hebt er geen batterijen bij nodig. In de houten cijfers en letters zitten sensoren verwerkt die zorgen voor de herkenning. De sensoren zijn gemaakt van flexibel materiaal, waardoor het scherm onbeschadigd blijft. Er zijn verschillende apps gratis beschikbaar de Marbotic producten.

Meester Sander gaf Marbotic een 10! Bekijk de reviewvideo op deze pagina. 


Met Nederlandstalige apps

Bij zowel Kiene Klanken als de producten van Marbotic zijn gratis apps beschikbaar (NL-talig) De app zijn geschikt voor iPad en Android-tablets. Wil je weten of jouw tablet ondersteund wordt? Check dan de lijst met ondersteunde tablets.

Waarom Kiene Klanken en Marbotic?

  • Innovatief speelplezier
  • Gratis apps beschikbaar
  • Direct feedback via app
  • Zowel letters als cijfers oefenen
  • Kwaliteitsproduct!