Kinderboekenweek 2019: Reis mee!

Reis mee met Sem de hond!

Net als voorgaande jaren hebben we via de Onderwijsstudio weer een project voor je klaar staan dat aansluit op het thema van de Kinderboekenweek. Ook vind je op Credu.nl weer veel leuke producten om je themawerk net even wat extra’s te geven. Reis je mee? In dit blog vertellen we je hoe.

Hond op reis, deel 16 uit de Digiprentserie

Sem heeft een lui leven. Eten, slapen, rondje lopen, plasje doen, poepje doen, even spelen, eten, slapen… Maar hoe zou het zijn om op reis te gaan?

Werk je met peuters of kleuters en wil je op een educatieve manier aan de slag met dit thema? Bestel dan nu het project Hond op reis. Dit prentenboek (met lesmateriaal, miniboekjes en handpop) sluit aan op het thema van de Kinderboekenweek en is het 16e deeltje uit de Digiprentserie. Nu uit voorraad leverbaar!

Het prentenboek en de bijbehorende materialen kun je alleen bestellen via De Onderwijsstudio (van de makers van Credu.nl). Bestel je op dezelfde dag ook via Credu.nl? Stuur even een mailtje, dan verzenden we de bestellingen gelijktijdig en verrekenen we de verzendkosten.

O ja, wist je dat Sem ook echt ons hondje is? Hij houdt elke dag in de gaten of er een leverancier aan komt en waarschuwt ons dan met luid geblaf :). We schreven er een blogje over.

Meer over 'Hond op reis'

Materialen voor thema Reizen en Vervoersmiddelen

In aansluiting op het thema Reis mee bieden we je ook op Credu.nl een aantal materialen om je themawerk een extra impuls te geven. Laat je inspireren en maak er een mooie Kinderboekenweek van!

Deel winkelmand