Home Nieuws

Kinderboekenweek over opa’s en oma’s

Voor altijd jong. Opa’s en Oma’s. Zij staan centraal tijdens de Kinderboekenweek 2016. Credu.nl sluit aan bij de uitwerking van het boekje Opa Sloddervos dat we via De Onderwijsstudio uitgeven. Klik hier voor meer informatie. In de categorie Kinderboekenweek verzamelen we enkele artikelen die passen bij dit verhaal dat raakvlakken heeft met thema’s als Herfst, Bos, Vossen, Kleding en Opa’s en Oma’s. De boekjes zijn alleen via De Onderwijsstudio bestelbaar. De buigpoppetjes vind je onze tijdelijke categorie Kinderboekenweek.

Categorie Kinderboekenweek Credu.nl Opa Sloddervos prentenboek (via De Onderwijsstudio)

opa-sloddervos-kinderboekenweek-demo

Opa Sloddervos

Zijn leven is een rommeltje. Dit tot grote ergernis van oma. Maar op een dag bedenkt Opa Sloddervos dat hij het heel anders aan gaat pakken…

Een prentenboek voor de Kinderboekenweek 2016: Over modern en ouderwets, over kleding, over verandering en over altijd jong blijven. Met het verhaal van Opa Sloddervos sluit De Onderwijsstudio aan op het thema van de Kinderboekenweek met een prentenboek, miniboekjes, handpop en lesmateriaal. Voor wie het niet weet, De Onderwijsstudio is de uitgeverij van de initiatiefnemers van Credu.nl. Elk jaar maken we een boekje speciaal voor de Kinderboekenweek, omdat we daarmee het thematisch werken met peuters en kleuters willen stimuleren. We hopen dat jullie er ook dit jaar weer volop mee aan de slag kunnen.

credu-bosdieren-overzicht

Herfst en vossen

Het verhaal van Opa Sloddervos speelt zich af in het bos. Je kunt het thema dus naadloos laten aansluiten op het thema Herfst of tijdens de uitwerking van het thema een mooie herfsttafel inrichten. We kochten onlangs een partij mooie kunststof dieren in. Deze zijn afkomstig uit een faillissement en hebben hier en daar een minimale beschadiging. Daarom zijn deze tijdelijk tegen een zeer lage prijs verkrijgbaar bij Credu.nl. De ‘boomstronkjes’ op de foto vind je hier. (Voorraad kunststof dieren is beperkt OP=OP !!Hert op afbeelding is reeds uitverkocht!!)

Mocht je nog aanvullingen, ervaringen of foto’s willen delen van dit project dan kan dat via onze facebookpagina. We wensen je een goede Kinderboekenweek.