Kleurrijk spelen met Sassi Gentili rotsblokjes

Nieuw in het assortiment: Sassi Gentili kleine rotsblokjes. Geïnspireerd door de Montessori-methode, helpen ze bij het ontwikkelen van logica, motorische vaardigheden en creativiteit, die fundamentele elementen zijn van de groei van kinderen. Door middel van stapelen, bouwen, sorteren en voelen ontdekken ze van alles op het gebied van verhoudingen, stabiliteit en balans. 

De kleine kleurrijke blokjes in twee verschillende maten zijn een uitdaging voor wat betreft het maken van stabiele torens. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken als decoratieve objecten in je eigen kleine wereld met poppetjes, gebouwen en voertuigen. 

Combineer Sassi met Stekkels

Al een aantal jaren is Stekkels één van de meest populaire producten in ons assortiment. De grote handgemaakte blokken zijn uniek en dagen uit tot spelen. Combineer de kleinere Sassi blokjes met de Stekkels en vergroot je bouwmogelijkheden!

Stekkels is verkrijgbaar in verschillende sets met blokken in diverse vormen en formaten. Bekijk hieronder de beschikbare sets. Voor scholen en kinderopvang is de Stekkels Groepsset een echte aanrader die garant staat voor vele jaren speelplezier!

Deel winkelmand