Kleurrijk themawerk: Maak een circus met violet speelzand

We hebben nieuwe kleur speelzand in het assortiment. Naast naturel, groen, geel, blauw en rood vind je nu ook de kleur violet van Creall Speelzand Op Credu.nl. In dit blog combineerden we het met Mepz Fantasy en legden zo de basis voor een heus circus.

Het circus is opgebouwd met blokken van Just Blocks. Naast de standaard vierkante blokken heeft deze serie ook Smart Line blokken met inkepingen waar je de platte onderdelen schuin in kunt klemmen. Dit biedt extra mogelijkheden. De piste van het circus is bedekt met violet speelzand waarin een circuit van Branch Blocks Builders is gemaakt. Als decoratie gebruikten we de Sfeer Stenen Sprookjes

De buigpoppetjes familie is gebruikt als publiek en zit op de vierkante Just Blocks blokken. Ook de kleine vierkante staafjes komen uit de Just Blocks serie. De zeshoekige matjes van Mepz vormen de ondergrond. De set in de kleurstelling Fantasy matcht mooi met het violet Speelzand en is dit jaar nieuw. Net als de sets Desert (woestijn of strand) en Volcano (vulkaan- of maanlandschap). 

Alle producten uit dit blog