Knikkergekte met Marble Mania!

Marble Mania al op TV gezien? In dit programma worden de meest mooie knikkerbanen gemaakt met allerlei obstakels en elementen om de knikkers door de baan te leiden. Dat kun jij zelf ook, want de Hubelino Knikkerbaan staat al meer dan 10 jaar garant voor superveel bouw- en knikkerplezier.

In dit blog laten we je 3 nieuwe of vernieuwde elementen zien, waarmee je jouw Hubelino set uit kunt breiden. Heb je nog geen Hubelino Knikkerbaan? Bekijk dan ook zeker onze Hubelino-pagina, waar we alle ins en outs van deze prachtige knikkerbaan op een rij zetten.

Knikkerlift: Het begin en het einde van jouw knikkerbaan

In bovenstaande video zie je de werking van de Hubelino Knikkerlift. Met het pompje klik je de knikkers van het einde van de baan weer terug naar de start. Een superleuke en handige uitbreiding, die ook wel wat technisch inzicht vraagt. Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat begin en eind van de baan goed op elkaar aansluiten. Een echte uitdaging voor de jong knikkerbaanbouwer!

De Hubelino Wipwap: Vervolgt de knikker de baan?

Heeft de knikker de juiste snelheid om de wipwap over te gaan? Dat is de grote vraag bij de mooie uitbreidingsset. In de set vind je 2x een wipwap. Het mooie aan deze set is dat je deze ook los te gebruiken is. Alles zit er in wat je nodig hebt om een knikkerbaan te bouwen: grondplaat, bouwblokjes, baanelementen, knikkers en dus de wipwap!

Hubelino Trechterset: vernieuwd en uitgebreid

De bestaande Trechterset is vervangen voor een nieuwe set, die ook meteen alles bevat wat je nodig hebt om een kleine knikkerbaan te maken. Dus niet alleen als uitbreiding, maar ook los te gebruiken. De trechter is fascinerend, want de knikker draait heel wat rondjes voor die door de trechter naar beneden valt. En laat je meerdere knikkers draaien, dan ontstaat er net als bij Marble Mania een wedstrijdelement. Welke knikker is er als eerste doorheen?

Bestel

Meer hubelino
Deel winkelmand
Deze website bewaart enkele cookies om u een betere gebruikerservaring te bieden