Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Steentjespapier, prikpennen en meer knutselmaterialen

Naast heel veel spelmateriaal voor peuters en kleuters breiden we ook langzamerhand ons assortiment knutselmaterialen uit. Handig voor school, maar ook goede kwaliteit voor thuis! De nieuwste aanwinsten zetten we voor je op een rij:

Steentjespapier, keienpapier…

…dakpanpapier en grottenpapier. Superhandig voor het gebruik bij een thematafel, het maken van huisjes, weggetjes, kijkdozen, de kerststal en allerlei andere knutselactiviteiten.

Prikken en plakken

Zoek je een goede prikpen? De prikpen van Educo is een aanrader. Eenvoudig en van goede kwaliteit, net als de priklap en de eventueel erbij te gebruiken onderlegplaat. Een ander handig product: de lijmstrijker om de lijm uit te smeren.

Nieuwe knutselmaterialen voor december

Met de decembermaand in aantocht hebben we ook hiervoor weer nieuw items beschikbaar. Kleurrijke veertjes, glittertape en houten kerstballen. Bekijk ook de categorie Feestmaand voor meer producten.

Meer feestmaand

Algemeen knutselmateriaal: vilt en vlechtstroken

Verder nog een paar leuke aanwinsten, die altijd van pas komen, zoals vlechtstroken en vilt. In de categorie Hobby & Knutselen vind je nog veel meer…

Meer Hobby & knutselen

Deel winkelmand