Home Nieuws

Liters, gieten, meten, spelen en genieten

Mag het een beetje nat worden? Paar handdoeken erbij, maar vooral veel verschillende materialen. De watertafel is namelijk niet alleen heerlijk om mee te spelen. Er valt ook van alles te ontdekken. In dit blog laten we een aantal mogelijkheden zien met een aantal nieuwe materialen uit het assortiment van Credu.nl.

waterbakVoor dit blog hebben we een grote kunststof zand- en waterbak gebruikt die je ook kunt gebruiken voor allerlei andere doeleinden. Denk aan piepschuim, maïs of rijst. Niet te diep, wel lekker breed, dus alle ruimte om heerlijk te spelen.

Belangrijk bij het gebruik van maatbekers is dat je ze aanbiedt in verschillende formaten. Begrippen als meer en minder kunnen zo al gietend en spelend ontdekt worden. We zetten er een paar voor je op een rij, met o.a. een ontzettend handige set maatlepeltjes in verschillende formaten.

Naast spelen is de waterbak ook uitstekend geschikt om te decoreren. Door het water te kleuren kun je bijvoorbeeld een mooi aquarium maken. Er zijn verschillende manieren om water een kleurtje te geven, maar let er wel op dat kinderen het water niet opdrinkken en dat het vlekken kan geven!

waterbak2

Steentjes, wat plantjes en een mooie plastic zeedieren maken er haast een aquarium van. Je kunt de waterbak natuurlijk ook inrichten met zand, stenen takken, plantjes en wilde dieren.

In onderstaande video een kleine impressie van de waterbak. De gebruikt trechter in de video vind je hier.

Meer producten voor zand- en watertafel