Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Lubulona, de stad in speelformaat

Ontwerpers Tina en Jordi uit Barcelona keken bij het ontwikkelen van Lubulona vooral naar het spel van hun eigen zoons. Want hoe leuk vinden kinderen het als een  autootje echt in een garage past. En dat die garage in een handbeweging verandert in een bovenverdieping of misschien wel de vierde verdieping van een woontoren. Lubulona is de stad die altijd aan verandering onderhevig is. We laten het je zien.

Elke Lubulona set bestaat uit een aantal vierkante bouwelementen met een los dakje en een trappetje dat tevens als rijplaat gebruikt kan worden om de autootjes naar binnen te rijden. De poppetjes en de autootjes zijn minimalistisch vormgeven en passen precies in de bouwelementen. Stapelen, combineren, balanceren, bouwen en natuurlijk heerlijk spelen. Met Lubulona heb je een stad in speelformaat.

Lubulona laat zich goed combineren met ander spelmateriaal om je eigen wereld te creëren. Denk aan Waytoplay, verkeerstekens, of houten bomen

Sets voor elk seizoen

Grappig detail: Er zijn 4 Lubulona Maxi speelsets beschikbaar. Deze sets hebben allemaal een kleurstelling die bij een seizoen past. Zo is er voor de herfst de Autumnvale speelset, voor de zomer Summerville en dan nog Winterburg en Spring City. Maar spelen met Lubulona kun je ongeacht de kleur natuurlijk in elk seizoen, dus kies een kleur uit die je aanspreekt of combineer verschillende sets voor grotere bouwwerken. We hebben Lubulona gevraagd om ook een grotere set te maken voor scholen. Op dit moment is die nog niet beschikbaar, maar bestel je nu al een setje om kennis te maken, dan kun je altijd later uitbreiden.

Deel winkelmand