ACTIE FEESTDAGEN TOYI: recycle en speel

CADEAUTIP! Speciaal voor de feestdagen kochten wij bij een van de pakhuizen van Sinterklaas een grote partij TOYI in. Profiteer nu tot eind van het jaar (OP=OP) van 50% korting op 3 verschillende sets TOYI.

Van allerlei kosteloos materiaal zelf je eigen speelgoed maken? Met TOYI wordt dat extra leuk en innovatief. TOYI is niet alleen gemaakt van gerecycled plastic en papier, maar is ook bedoeld om zelf materialen een tweede leven te geven. Verander een melkpak in een robot, een koker in een poppetje of maak een heel kasteel met de connectoren.

-50%
-50%
-50%

TOYI is beschikbaar in verschillende sets (32-, 64- en 128 delig) en is zeer geschikt voor handige kleuters of iets oudere kinderen. In de hogere groepen van het basisonderwijs kan dit materiaal ook zeker ingezet worden om zelfstandig mee te werken in een circuit of bij projecten. Ook is TOYI een verrassend en origineel cadeau voor thuis!

Elke TOYI set bestaat uit 8 verschillende onderdelen, namelijk wielen, voetjes, ogen, schakels, handjes, stick en connectoren. Met deze onderdelen kun je allerlei voorwerpen omtoveren in figuren, dieren of vervoersmiddelen. We laten je hieronder een aantal voorbeelden zien om je op weg te helpen. Je fantasie doet de rest!

Deel winkelmand