Maak je eigen speelgoed met TOYI

Van allerlei kosteloos materiaal zelf je eigen speelgoed maken? Met TOYI wordt dat extra leuk en innovatief. TOYI is niet alleen gemaakt van gerecycled plastic en papier, maar is ook bedoeld om zelf materialen een tweede leven te geven. Verander een melkpak in een robot, een koker in een poppetje of maak een heel kasteel met de connectoren.

Elke TOYI set bestaat uit 8 verschillende onderdelen, namelijk wielen, voetjes, ogen, schakels, handjes, stick en connectoren. Met deze onderdelen kun je allerlei voorwerpen omtoveren in figuren, dieren of vervoersmiddelen. We laten je hieronder een aantal voorbeelden zien om je op weg te helpen. Je fantasie doet de rest!

Bestel TOYI

TOYI is beschikbaar in verschillende sets (32-, 64- en 128 delig) en is zeer geschikt voor handige kleuters of iets oudere kinderen. In de hogere groepen van het basisonderwijs kan dit materiaal ook zeker ingezet worden om zelfstandig mee te werken in een circuit of bij projecten. Ook is TOYI een verrassend en origineel cadeau voor thuis!

Credu.nl is in de zomervakantie gesloten

Bestellen is mogelijk, maar de eerste verzending is op 15 augustus. Lees meer>

Deel winkelmand