Marbotic: Houten cijfers en letters op de tablet

Je hebt ze vast al eens langs zien komen op social media, de Marbotic Smart Numbers en Letters. Houten cijfers en letters die door de iPad of tablet herkend worden als je ze er op legt. Dit innovatieve product is nu ook verkrijgbaar via Credu.nl. In het kort: Marbotic bestaat uit 2 producten, de Smart Numbers en de Smart Letters. Daarnaast is er een combinatieverpakking met beide producten beschikbaar. Marbotic kun je gebruiken met alle iPads en een groot aantal Android tablets (check of jouw tablet ondersteund wordt).

Handig aan dit product: Je hebt er geen batterijen bij nodig. In de houten cijfers en letters zitten sensoren verwerkt die zorgen voor de herkenning. De sensoren zijn gemaakt van flexibel materiaal, waardoor het scherm onbeschadigd blijft. Er zijn verschillende apps gratis beschikbaar de Marbotic producten.

Apps bij de Marbotic Smart Numbers:

– 10 vingers (3 tot 5 jaar): met deze app ontdekken kinderen de getallen onder de 10.
– Tot 100 (4 tot 7 jaar): deze app helpt kinderen de getallen tot 100 te herkennen, te schrijven en te spreken.
– Meer en Minder (5 tot 8 jaar): met deze ontdekken kinderen het optellen en aftrekken.

Apps bij de Marbotic Smart Letters:

– Alfamonster (3 tot 6 jaar): met deze app ontdekken kinderen het alfabet en de afzonderlijke letters door herkennings- en associatiespelletjes.
– Vocabubble (4 tot 7 jaar): aan de hand van animaties leren kinderen het alfabet ontdekken en vergroten ze hun woordenschat.
– Bla Bla Box (4 tot 8 jaar): druk een houten letter op de tablet en de tablet zegt welke letter het is. Ook kun je zelf woordjes maken en de tablet spreekt ze uit.

Meester Sander publiceerde diverse reviews van deze apps en geeft Marbotic een 10! Hieronder een aantal van zijn video’s.

Deel winkelmand