Materialen bij ‘Wolf in het bos’ #Kinderboekenweek

Is er wel of geen wolf gezien? Dat is de grote vraag in het boekje ‘Wolf in het bos‘ dat we presenteren n.a.v. de Kinderboekenweek. Het nodigt uit tot spoorzoeken, goed kijken, nadenken over waarheid en fantasie en tot heel leuk themawerk over bosdieren. Om je op ideeën te brengen laten we je graag nog wat materialen zien die dit themawerk echt kunnen versterken. En vergeet natuurlijk niet jouw exemplaar van Wolf in het bos mee te bestellen. 

Zelf zijn we ontzettend fan van Just Blocks. De blokken en plankjes in 4 formaten komen zo vaak goed van pas en stimuleren het ruimtelijk inzicht tijdens het spel. Daarnaast hebben we weer allerlei decoratieve items die je niet zomaar overal tegenkomt. Wat dacht je van een echte boswachter om die vanaf zijn uitkijkpost de dieren goed in de gaten houdt! Ook de Big Branch Blocks Builders zijn een aanwinst voor lang en veelzijdig speelplezier. De blokken hebben een natuurlijke uitstraling en de inkepingen in de blokken zorgen ervoor dat je stevig kunt stapelen. De zeshoekige ondergrond is van Mepz en komt altijd van pas bij themawerk en spel met klein materiaal. Onderaan dit blog vind je een overzicht van alle materialen op deze foto.

Wolf in het bos bestellen

Een beproefd en succesvol concept: Werk over een prentenboek en deel er miniboekjes bij uit om het lezen thuis te stimuleren! Bestel nu jouw prentenboek en miniboekjes Wolf in het bos en je hebt ze binnen een paar dagen in huis. Ideaal voor de Kinderboekenweek, maar ook voor algemeen themawerk over herfst en bos.

Materialen uit dit blog

Op de foto’s in dit blog zie je verschillende materialen. We zetten ze voor je op een rij. Volg Credu.nl ook op Instagram om steeds weer nieuwe combinaties van materialen te zien en laat je zo inspireren om zelf met de kinderen aan de slag te gaan.

Meer over de Kinderboekenweek
de_DE
Deel winkelmand