Materialen voor jouw herfstthema

Het meest populaire herfstproduct is natuurlijk de oprolbare egel, een speciale editie die we tijdelijk in het assortiment hebben. Je hebt ‘m misschien al langs zien komen op onze Facebookpagina. Te schattig :). Maar met de herfst op komst zoeken we naar meer leuke spulletjes die je op de thematafel kunt gebruiken of als spelmateriaal in kunt zetten in jouw groep (of thuis).

We zijn zelf even aan de slag geweest met de Stekkels bouwblokken en hebben er leuke paddenstoelen mee gemaakt. Door hun natuurlijke uitstraling in kleur en vorm zijn de Stekkels sowieso een aanwinst! De houten eekhoorns, vos en egels op de afbeelding zijn van Holztiger. Handgemaakt en beschilderd met verf op waterbasis. Supermooi afgewerkt met afgeronde hoeken en uit massief hout gemaakt, zodat je er jarenlang plezier van hebt. Niet voor niets winnaar van de prestigieuze German Spiel Gut Award. Combineer het met de materialen die de kinderen gevonden hebben en maak er wat moois van!

Meer herfstmaterialen

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >