Mepz Desert, Volcano en Fantasy toegevoegd aan serie

Mepz is de multifunctionele ondergrond voor jouw kleine wereld. Maak je een tafel vol wilde dieren, een dinowereld of fantasieomgeving? Met de sets van Mepz leg je de basis om op te spelen. Na de sets Fields, Polar en City is Mepz nu uitgebreid met de sets Desert, Volcano en Fantasy. Ook is er een 84-delige Schoolbox beschikbaar.

Mepz Volcano

Met de set Mepz Volcano kun je zeker gebruiken als je werkt over de dinowereld en als je een prachtig vulkaanlandschap wilt maken. Ook bij thema’s als ruimtevaart en planeten komen de gekleurde velden van Mepz Volcano zeker van pas!

Ontdek meer

Mepz Desert

Maak een ondergrond voor je verteltafel, gebruikt Mepz als extra decoratief element op je thematafel, of speel er heerlijk mee op de grond. Puzzel, draai, bouw en speel met de zeshoekige velden. Met de set Mepz kun je een prachtige omgeving maken voor wilde dieren.

Ontdek meer

Mepz Fantasy

Leg ze telkens in een ander patroon en creëer zo de basis voor je eigen wereld. De set Fantasy gebruik je om optredens na te spelen, een fantasiewereld te bedenken of te combineren met de andere sets van Mepz. 

Ontdek meer

Nu ook als 84-delige Schoolbox

Ideaal voor als je het themawerk binnen een school of andere educatieve groep wilt stimuleren; de 84-delige schoolbox van Mepz bevat alle sets (Volcano, Desert, Polar, Fields, City en Fantasy). 

Maak prachtige combinaties, geef ruimte aan de fantasie om thematafels in te richten of gebruik de zeshoekige velden als aanvulling in de bouwhoek.

Alle sets van Mepz