Moet je zien: Locomo fantasiedieren

Te leuk, te grappig, te bijzonder. Je moet het gewoon even zien, voelen en ervaren. Met Locomo maak je in een handomdraai je eigen fantasiedieren. De Locomo-elementen zijn de basis. In elk onderdeel zitten gaatjes. Vervolgens prik je daar takjes, blaadje of bloemen in om er je eigen dier van te maken. Wat maak jij met Locomo? Omdat plaatjes in dit geval meer zeggen dan duizend woorden laten we je hieronder wat meer van Locomo zien:

Kinderen verdienen het om meer buiten te zijn!

Na de plaatjes, toch nog een paar woorden en een mooie video. Want, waarom Locomo?

Met Locomo willen we dat de kinderen van dichterbij de natuur ervaren. Door elk detail van producten uit de natuur te voelen, bewonderen en benutten, leren de kinderen hun natuurlijke omgeving beter te begrijpen en waarderen.
Er is veel te leren van de steeds veranderende natuur. Deze overvloed aan interessante dingen biedt de kans om verbeelding en kennis te activeren. Spelen met de natuur stimuleert fysieke beweging, observatievaardigheden en verbeeldingskracht. Iets dat je niet lukt met een lesboek.

De natuur zit vol prikkels die we kunnen zien, ruiken, horen, voelen, begrijpen en uiteindelijk leren. Wanneer was de laatste keer dat je je kinderen meenam om het gras te voelen, te genieten van de schaduw onder de bomen, opgewarmd te worden door de zon, luister naar de wind die waait of vogels die fluiten?

Bestel jouw set Locomo

Bij Credu.nl kun je Locomo in 3 verschillende kleurvarianten bestellen. Elke set bestaat uit 5 elementen in verschillende vormen. Klik hieronder om jouw set te selecteren.

-47%
-47%

Wij verhuizen. Langere levertijd!

Credu.nl is een aantal dagen gesloten vanwege verhuizing. Bestellen is mogelijk maar levering pas weer vanaf woensdag 26 februari.  Lees meer >

Deel winkelmand