Nieuw bij Credu.nl: Stapelstein

Spring van steen tot steen, balanceer, stapel en speel! Met Stapelstein kun je letterlijk alle kanten op. Een stabiel en lichtgewicht product dat op elke school of kindcentrum zeer veel gebruikt zal worden. Waarom? Stapelstein is aantrekkelijk vormgegeven, je kunt er op zitten en staan (tot een gewicht van wel 180 kg!) en biedt oneindig veel speelmogelijkheden. We laten je graag een aantal van die mogelijkheden zien.

De duurzaam geproduceerde stenen van Stapelstein zijn afwasbaar en sterk en daarmee zeer geschikt om bijvoorbeeld in een speellokaal te gebruiken. 

De stenen zijn licht van gewicht en stapelbaar en daarmee ook snel een eenvoudig op te ruimen. De vrolijke kleuren spreken tot de verbeelding. 

Omgekeerd kun je de stenen gebruiken als een kom, voor bijvoorbeeld speelrijst of sorteermaterialen. Maar je kunt de stenen ook gebruiken als rots in een bouwhoek of als eiland in een watertafel. 

Niet alleen zijn de stenen afwasbaar, er kan ook water in! In de afbeelding hierboven is de stapelsteen opeens een badje geworden voor de babypop.

Bestel Stapelstein set 

Wij denken dat de producten van Stapelstein uitermate geschikt zijn voor educatief gebruik en krijgen zeer positieve eerste reacties binnen van scholen en kinderopvang. In de komende tijd zullen we de voorraad dan ook uitbreiden. Op dit moment beperken we ons tot het aanbieden van een aantal sets. 

Meer Stapelstein

Ook erg leuk is het balansbord van Stapelstein. Belastbaar tot 120 kg, maar toch slechts 168 gram. Ook bieden we diverse andere sets aan, ook in pasteltinten. Binnenkort meer…