Nieuw: Daken voor grote bouwblokken Hubelino

Soms heb je producten waarvan je je afvraagt waarom het nooit eerder is gemaakt. Want vrijwel iedereen heeft thuis wel bouwblokken van Hubelino, Duplo, Mega Blocks of een ander merk in het standaard grote formaat. Maar hoe maak je nu een dak op je bouwwerk? Met een trapgeveltje van bouwblokken kom je natuurlijk een heel eind, maar hoe leuk is het om een echt schuin dak te kunnen maken? 

Daarop inspelend presenteert Hubelino in 2020 bouwstenensets om daken te kunnen maken. Er zijn 2 sets beschikbaar, een 68-delige en 124-delige set.

De 68-delige set bestaat uit 4 verschillende soorten daksteentjes. Hiermee kun je eenvoudige daken bouwen. Wil je complexere daken maken, dan is de 124-delige set een echte uitdaging. Hierin vind je namelijk 13 verschillende soorten steentjes, zodat je ook hoeken kunt maken in het dak. Ook voor iets oudere kinderen zijn de dakstenen hiermee een mooie uitbreiding om opnieuw met de grote bouwblokken te spelen en te bouwen. De bouwstenen laten zich natuurlijk ook combineren met de knikkerbanen van Hubelino.

Bestel dakstenen van Hubelino via Credu.nl

Deel winkelmand