Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Nieuw: Daken voor grote bouwblokken Hubelino

Soms heb je producten waarvan je je afvraagt waarom het nooit eerder is gemaakt. Want vrijwel iedereen heeft thuis wel bouwblokken van Hubelino, Duplo, Mega Blocks of een ander merk in het standaard grote formaat. Maar hoe maak je nu een dak op je bouwwerk? Met een trapgeveltje van bouwblokken kom je natuurlijk een heel eind, maar hoe leuk is het om een echt schuin dak te kunnen maken? 

Daarop inspelend presenteert Hubelino in 2020 bouwstenensets om daken te kunnen maken. Er zijn 2 sets beschikbaar, een 68-delige en 124-delige set.

De 68-delige set bestaat uit 4 verschillende soorten daksteentjes. Hiermee kun je eenvoudige daken bouwen. Wil je complexere daken maken, dan is de 124-delige set een echte uitdaging. Hierin vind je namelijk 13 verschillende soorten steentjes, zodat je ook hoeken kunt maken in het dak. Ook voor iets oudere kinderen zijn de dakstenen hiermee een mooie uitbreiding om opnieuw met de grote bouwblokken te spelen en te bouwen. De bouwstenen laten zich natuurlijk ook combineren met de knikkerbanen van Hubelino.

Bestel dakstenen van Hubelino via Credu.nl

Deel winkelmand