Nieuw in de serie Just Blocks: Kasteel blokken

Blokken, plankjes en staafjes, maar nu ook met allerlei opdrukken van stenen, kantelen, bogen en ramen om zo de meest mooie kastelen te kunnen bouwen. Maak een toren, een brug of een mooie poort. Kijk wel uit dat je bouwwerk niet instort, want dan blijft er een echte ruïne over. De nieuw set Just Blocks Castle is een mooie set voor elke bouwhoek en is zeker ook aan te raden voor themawerk over Ridders en Kastelen.

De Castle blocks set bestaat uit 60 onderdelen, waarbij de blokken en plankjes enkelzijdig bedrukt zijn met opdrukken in bruin en zwart. Deze stijlvolle blokken zijn een prima aanvulling op de basisblokken van Just Blocks.

Met Just Blocks kan zowel in het platte vlak als driedimensionaal gebouwd worden. De beperking van slechts een paar formaten stimuleert het ruimtelijk inzicht en de fantasie en leidt tot verrassende bouwwerken.

Just Blocks Castle 60-delig bestellen

Bestel deze nieuwe set als basis om mooie kastelen te bouwen of als aanvulling op andere Just Blocks sets. Een blok is 4x5x5 cm en de plankjes zijn 20×10 of 10×10 cm. De staafjes zijn 1cm breed en 4 cm lang. Kies voor Just Blocks als je op een eenvoudige manier een basis wil leggen voor een mooie bouwhoek!

Bestel Just Blocks

Sinds de introductie van de basisblokken (naturel) van Just Blocks zijn er al diverse varianten gepresenteerd, zoals de CITY, GAIA en SMART LINES blokken. Om het aantal sets overzichtelijk te houden hebben we besloten de keuze iets te beperken. Daarom zijn er nog een aantal laatste sets afgeprijsd. Zie onderstaande sets voor de beschikbaarheid.

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >