Nieuw: Nu ook Stabilo Woody voor whiteboard

Naast de vertrouwde 3-in1 Woody potloden van Stabilo zijn er nu ook speciale sets voor gebruik op het whiteboard. Hetzelfde onbreekbare potlood met de dikke punt en nog eenvoudiger uitwisbaar. Je bestelt ze eenvoudig als complete set met 4 potloden, een puntenslijper en wisdoekje. 

De vier heldere kleuren zijn hetzelfde als die van de veelgebruikte whiteboard markers. De potloden zijn ideaal voor gebruik op kleine wisbordjes, maar ook op een groot whiteboard. 

Terug in ons assortiment zijn de transparante insteekhoezen (A4). Bespaar op kopieerkosten en gebruik werkbladen steeds opnieuw. De Woody Whiteboard Potloden zijn ook op deze hoezen uitstekend te gebruiken. 

Bestel Stabilo Woody Whiteboard set

Een groot voordeel van deze potloden t.o.v. bestaande markers is dat ze niet uitdrogen en minder vlekken. Ook droog uitwisbaar en speciaal ontworpen voor whiteboard!

Je kunt de potloden ook op papier en andere gladde oppervlakken gebruiken. Probeer het zelf en ontdek de kracht van deze eenvoudige set!

De marker is oplosmiddelvrij en gemaakt van 100% PEFC-gecertificeerd hout.

Meer uit dit blog

Al genoemd: De transparante insteekhoezen zijn terug in het assortiment en worden aangeboden als set van 10 stuks. Op de afbeeldingen zie je ook de handige A4 Wisbordjes (per 4 stuks verkrijgbaar) en de set Coblo Letters.

Nu ook school- of groepssets van Stabilo

Sinds kort vind je bij Credu.nl ook diverse grotere sets van de Stabilo Woody 3-in-1 potloden. Ideaal voor als je met meer kinderen werk. Altijd bij de hand en in heel veel kleuren!

Meer Stabilo

Gesloten i.v.m. Zomervakantie

Op dit moment is Credu.nl gesloten wegens zomervakantie. Bestellingen plaatsen is mogelijk. Op 12 augustus is de eerste verzending van het nieuwe seizoen. Goede vakantie!


Lees meer