Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Nieuw: Stekkels Rocs met extra hoeken

Leuk nieuws van Stekkels: Er is een nieuwe set verschenen met 12 blokken met extra veel hoeken. Door de extra hoeken ontstaan kleine of smalle vlakken aan de blokken, waardoor het een nóg grotere uitdaging wordt om te balanceren. 

De aanhoudende populariteit van Stekkels laat zich eenvoudig verklaren: De natuurlijke uitstraling, grotendeels handgemaakt en elk blok is uniek. Dat spreekt tot de verbeelding van zowel kinderen als volwassenen. Met zowel de standaard Stekkels als de nieuwe set Rocs wordt er op een andere manier bouwkundig inzicht gevraagd dan met normale vierkante bouwblokken.

Stekkels laten zich goed combineren met andere spelmaterialen. Hierboven zie je de nieuwe set Stekkels Rocs in combinatie met Just Blocks, Waytoplay en een aantal grappige autootjes. (meer info hieronder).

Bestel Stekkels Set Rocs

De set Stekkels Rocs kun je los gebruiken, maar is ook een goede aanvulling op de eerder verschenen sets.

De basisset Stekkels bestaat uit 12 blokken in 2 verschillende formaten. Deze set kan aangevuld worden met de Flets (grote platte schijven), Kies (compacte schijven) en Soles (zuilen). Ook is er een grote groepsset beschikbaar.

Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare sets. 

Meer Stekkels

Meer producten uit dit blog

Deel winkelmand