Nieuw van Guidecraft: Little Notch Blocks en meer…

Al een tijdje zijn de megagrote Notch Blocks erg populair. Het idee is eenvoudig: de blokken hebben inkepingen, waardoor je in een handomdraai stabiele bouwwerken bouwt. Dit idee is nu door Guidecraft ook toegepast in een kleine variant. Met Little Notch Blocks, of Tabletop versie zoals Guidecraft het noemt, kun je op tafel, in een bouwhoek of zelfs buiten bouwen.

In dit blog laten we je de nieuwe blokken in Western stijl zien en presenteren we daarnaast een aantal andere nieuwe producten van Guidecraft.

Met de Western stijl Notch Blocks kun je allerlei creaties maken. Waar bij losse blokken de bouwwerken nog weleens in willen storten, zorgen de Notch Blocks voor een stabiele constructie. 

De sets bestaan uit verschillende soorten blokken en onderdelen, waarmee naar eigen creativiteit gebouwd kan worden. De duurzame plastic blokken hebben een houtstructuur en zijn eenvoudig schoon te maken. 

Ook nieuw: Interlox Bladeren

Na de succesvolle introductie van de Interlox Constructie Discs en Squares prestenteren we nu ook de set Bladeren. De blaadjes hebben inkepingen en zijn daardoor op allerlei manieren te combineren tot bijzondere geometrische constructies. Een leuke aanwinst voor elke peuter- of kleutergroep.

Little Pavers, Kleine Tegels!

Vrij bouwen met mooie materialen blijft altijd tot de verbeelding spreken. Met de set Kleine Tegels kun je zowel in het platte vlak als driedimensionaal van alles bouwen. Binnen, buiten, in combinatie met andere materialen of voor het leggen van mooie patronen, de Kleine Tegels (set van 60 stuks) komen altijd van pas. Ze zijn goed te combineren met de eerder verschenen set Baksteentjes en worden geleverd met inspiratiekaarten om gevarieerd spel te stimuleren.