Nieuw: Wizzwizz, ook in prachtige speelkist

Prachtig houten speelgoed, wie wordt er niet verliefd op? Het nieuwe Wizzwizz is niet enkel een product dat nostalgische gevoelens oproept, maar is ook ontzettend innovatief. De combinatie van buigbare onderdelen van gerecycled polyetheleen met houten blokken in frisse kleuren geeft de mogelijkheid om allerlei bijzondere creaties te maken.

Je stopt het verbindingselement in het gat en je draait hem naar buiten. Het verbindingselement zit dan klemvast. De eenvoud, frisse kleuren en innovatieve combinatie van materialen maken Wizzwizz tot een uniek en duurzaam product dat zowel voor school, kinderopvang als thuis een aanrader is.

Wizzwizz bestaat uit verschillende sets en is onverwoestbaar, duurzaam én leuk! De Boogy (7-delig) en Woody (12-delig) zijn leuk om kennis te maken of als cadeautje te geven. Wil je meer met Wizzwizz doen? Dan raden we je de Speedy (21-delig) of de Wizzwizz Speelkist (47-delig) aan.

Wizzwizz is ontstaan in het Zwitserse onderwijs en wordt geproduceerd in Nederland. Het hout komt uit België. Een product waar de liefde voor spelen vanaf straalt. Je vindt Wizzwizz vanaf nu in het assortiment bij Credu en we hopen dat jij er net zo enthousiast van wordt als wij. Vragen? Bel of mail gerust!

Bestel Wizzwizz nu bij credu.nl

-60%