Nieuwe productlijn Lubulona: At·Home

At·Home is de nieuwe productlijn van Lubulona. Er zijn geen kleine onderdelen en daarmee is deze range geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud. Gekleurde houten blokken en hoge kwaliteit berkentriplex plankjes vormen de basis. Daarnaast zijn er allerlei houten onderdelen ie gebruikt kunnen worden als interieur, planten, obstakels of als decoratief item. Ideaal voor open spel en ook te combineren met de vele andere Lubulona spelmaterialen. 

De onderdelen van Lubulona zijn op allerlei manieren te combineren en steeds opnieuw te gebruiken. De vormgeving is tijdloos en de kwaliteit zorgt er ook voor dat er jaren mee gespeeld kan worden.

Lubulona is de combinatie van open spel, karakteristiek design en veel ruimte voor fantasierijke bouwwerken. Dit Spaanse merk wordt geproduceerd in Europa en voldoet aan alle veiligheidseisen standaarden voor speelgoed. 

Producten uit de nieuwe At·Home serie

Op dit moment hebben we een aantal varianten van de nieuwe serie in het assortiment. Dit zal in de loop van het jaar uitgebreid worden.

Meer Lubulona

Met Lubulona creëer je in een handomdraai je eigen stad. Speel met de autootjes en de poppetjes en bouw met huisjes, daken en laddertjes. Lubulona Lubu Town is creatief en educatief constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar.  

Alles van Lubulona

Gesloten i.v.m. Zomervakantie

Op dit moment is Credu.nl gesloten wegens zomervakantie. Bestellingen plaatsen is mogelijk. Op 12 augustus is de eerste verzending van het nieuwe seizoen. Goede vakantie!


Lees meer