Notch Blocks, dat wordt GROOTS bouwen

Groot én stevig bouwen, dat kan met Notch Blocks. Notch is het Engelse woord voor inkeping en die inkeping is een belangrijk kenmerk van deze grote blokken. De blokken kunnen zo eenvoudig gestapeld worden. De kinderen kunnen in hun eigen bouwwerken spelen, terwijl het geheel stevig blijft staan. Met Notch Blocks kunnen ze hoger en grootser bouwen en hebben ze superveel speelplezier. Deze grote set is nu bestelbaar óf kun je alvast op je verlanglijstje plaatsen voor 2020. 

Met gewone blokken kun je bouwen en balanceren. Kinderen stapelen en soms valt de toren of het bouwwerk om. Leerzaam en spannend! Maar… …soms is het ook wel eens prettig als je bouwwerk niet omvalt of verschuift als je erin speelt. Met Notch Blocks ontstaat dus weer heel ander spel dan met standaard grote blokkensets. De inkepingen zorgen ervoor dat de delen goed op elkaar blijven zitten. Hierdoor kunnen kinderen hoog bouwen en veel langer in hun eigen constructie spelen. De delen in verschillende vormen spreken tot de verbeelding en zo maken kinderen in een handomdraai een boot, een kasteel, een boerderij of een hoge toren. 

Notch Blocks zijn binnen én buiten te gebruiken en door de hoge kwaliteit van het hout ook goed schoon te maken. Bij buitengebruik is het wel aan te raden de blokken droog en schoon weer binnen op te bergen (niet in een buitenberging). De massieve blokken kunnen tegen een stootje en alle hoeken zijn mooi afgerond.

Verkrijgbaar als 89-delige speelset

De set Notch Blocks bestaat uit 89 delen gemaakt van FSC gecertificeerd eucalyptus hout. Het kleinste blok meet 152mm x 73mm, de grootste blokken zijn 760mm x 76mm. Elke set bevat een aantal delen die gebruikt kunnen worden als ‘dak’ of sierlijke afwerking. Met de korte delen kan zo gestapeld worden dat er in een muur een raam ontstaat. 

Heb je vragen over deze set? Bel naar 085-4018982 op werkdagen of mail naar info@credu.nl.