Nu ook: Flockmen City en Flockmen Cijfers

Flockmen City is een speelstad die de creativiteit en het spel stimuleert. Speelgoed met een open einde om je eigen kleine wereld steeds van een nieuwe basis te voorzien. De eenvoudige vormen schuif je in elkaar om muren, kamers, huizen en zelfs een hele stad te bouwen.

Flockmen ken je misschien al van die grappige houten stapelfiguren die je op allerlei manieren kunt gebruiken. Op de Flockmenpagina lees je er meer over.

Combineer de muurdelen van Flockmen City met de Flockmen poppetjes of ander spelmateriaal. In een handomdraai maak je telkens een nieuwe opstelling. De muurdelen zijn lekker groot: het standaard muurdeel in huisvorm is 15cm breed en 20cm hoog!

Elke set bevat muurdelen van 12 mm dik berken multiplex van hoge kwaliteit. De muurdelen zijn met zorg afgewerkt en bevatten leuke details zoals raampjes en poortjes.

Verkrijgbaar met 8, 19 of 30 muurdelen

Ook nieuw: Flockmen Cijfers

Flockmen houten cijfers zijn gemaakt van sterk en solide berken multiplex, hetzelfde materiaal als de Flockmen figuren. Ze zijn onbehandeld en zeer geschikt voor het leren van de cijfervormen. Ook het begrijpen van hoeveelheden en oefenen met kleine sommetjes komt spelenderwijs voorbij. De dikke cijfers blijven staan en kunnen dus ook gebruikt worden om te stapelen, samen met de poppetjes.

Deel winkelmand