Nu ook grote sets met Stabilo Woody 3 in 1

De Woody 3 in 1 potloden van Stabilo zijn nu ook in grotere verpakking beschikbaar en dat is goed nieuws voor iedereen die met een grotere groep kinderen werkt. Een mooi gelegenheid om nog een keer te laten zien wat de kracht van Stabilo Woody is en waarin deze potloden zich onderscheiden van andere kleurpotloden. 

De Stabilo Woody 3 in 1 potloden zijn als eerste geschikt om net als normale kleurpotloden mee te kleuren, maar met een beetje water en een kwastje kun je daarnaast ook aquareltechnieken toepassen.  

Verder kan er net als met waskrijt in dikke strepen mee getekend worden. Zo kun je bijvoorbeeld op de grond markeringen aanbrengen, bijvoorbeeld in een gymzaal.

De intense kleuren zorgen ervoor dat zelfs op glas een duidelijke afbeelding gemaakt kan worden. Ook op een donkere ondergrond kun je met Stabilo Woody heldere tekeningen maken.

Werk je met Stabilo Woody op een gladde ondergrond? Dan kun je het met een doek en een beetje water zo weer uitwissen. 

Nieuw: Grote sets Woody 3 in 1

Al langere tijd hebben we diverse sets in het assortiment, maar onlangs zijn daar twee sets aan toegevoegd die uitermate geschikt zijn voor het werken in groepen. Een 76-delig Schoolset en een 38-delige Groepsset.

Meer Stabilo Woody

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >