OPPI: Bouw nog meer met STIX

De sets OPPI PIKS zijn al lange tijd een groot succes en daarom presenteert OPPI een prachtige uitbreiding die je zowel los of als aanvulling op de bestaande sets kunt gebruikten. OPPI STIX bestaat uit plankjes, halve bollen en cilinders. Prachtig open spelmateriaal waar kinderen vanaf twee jaar (tot veel ouder!) heerlijk mee kunnen bouwen.

De halve bollen werken als kogelgewrichten waardoor het telkens weer zoeken is naar de juiste balans in het bouwwerk. 

De korte en lange siliconen cilinders zorgen ervoor dat kinderen echt de hoogte in kunnen bouwen. De sets zijn ook uitstekend te combineren met de eerder verschenen sets PIKS.

Bestel OPPI STIX

OPPI STIX is verkrijgbaar in twee verschillende sets. Een 60-delige set en een grotere set met 108 delen. Een prachtig cadeau voor elk kind of elke groep op school of in de kinderopvang.

Bekijk de demovideo van OPPI STIX

Eerder verschenen OPPI PIKS

Gebruik de natuurlijke, massief houten plankjes en de siliconen kegels om bruggen, torens en andere fantasierijke objecten te maken. Bouw in de hoogte, in de breedte, maak bochten of combineer met ander spelmateriaal. PIKS is materiaal dat de fantasie prikkelt, concentratie bevordert, samenwerking stimuleert en garant staat voor heel veel jaren speelplezier.

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >