Prachtige lichte speelplankjes van Lindenwood

Speelplankjes! Ze zijn niet weg te denken uit de bouwhoek én je hebt er nooit genoeg van. Nieuw in Nederland en nu verkrijgbaar bij Credu.nl zijn de bouwplankjes van Lindenwood. Mooie plankjes van lindehout, die niet alleen heel licht van gewicht en sterk van structuur zijn, maar ook zacht aanvoelen en daarmee zeer geschikt zijn als spelmateriaal.

Maak grote objecten of kleine bouwwerkjes, stapel en balanceer, probeer en combineer! De speelplankjes van Lindenwood hebben een natuurlijke aantrekkingskracht op kinderen om telkens opnieuw en telkens op een andere manier gebruikt te worden. En dat jarenlang!

Leuk detail: De plankjes hebben exact dezelfde afmeting als de kleurrijke bouwplankjes van Bioblo, waardoor je deze materialen heel goed kunt combineren.

Ook passen de speelplankjes op de onderdelen van Structure Constructie, zodat je ook op een andere manier allerlei bouwwerken en constructies kunt maken.

Bestel Lindenwood Speelplankjes

De speelplankjes zijn verkrijgbaar in sets van 100, 300 of 500 plankjes en worden geleverd met een handige en stevige bewaartas.

Deel winkelmand