Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Prikkel de zintuigen, stimuleer de fantasie

Ken je dat? Dat kleuters het materiaal vaak heel anders gebruiken dan jij bedacht had? De fantasie en verbeeldingskracht van kleuters lijkt geen grenzen te kennen. In een vormeloze hoop klei zien ze een vliegtuig. De LEGO-steentjes worden als voedsel gebruikt in hun groentewinkel en een tafel met een kleedje er overheen is in in handomdraai een rovershol. Juist producten die niet een heel duidelijke functie hebben zijn in de handen van kleuters vaak een bron van inspiratie en ontdekkingen. Zo ook de Senso Vierkante Blokken, een set van 7 blokken met daarin gekleurd plexiglas, een vergrootglas en spiegels.

Deze set combineer je eenvoudig met bestaande sets blokken om bouwwerken te maken met een geheel nieuwe uitstraling. Ook in een ontdekhoek komen deze blokken heel goed van pas. Kleuren kunnen gemengd worden en het vergrootglas en de spiegels nodigen uit tot allerlei experimenten.

 

Verder kun je deze set heel goed combineren met de lichttafel. Denk aan het spiegelen van licht of het creëren van schaduwen. Daarnaast zijn de blokken door hun grote formaat (14×14 cm) en mooie kleuren ook nog eens erg decoratief. Een aanrader dus voor wie op zoek is naar multifunctioneel inzetbaar materiaal!

Bestel Senso Vierkante Blokken

 

Deel winkelmand