Op zoek naar het allerleukste creatieve en educatieve producten? Credu.nl is leverancier van diverse toonaangevende merken. 

Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Regenboog architect: 4 nieuwe sets

Laat je fantasie de vrije loop. Wat kun je bouwen met de driehoeken? Welke constructie is het sterkst en hoe passen de blokken in elkaar? Allemaal vragen die aan bod kunnen komen tijdens het spelen met de Regenboog Architect sets. 

Als je educatieve accounts volgt op Instagram of via Facebook, dan heb je vast wel eens vergelijkbare sets langs zien komen. Vooral de stapelbare bogen zijn erg populair. De Regenboog Architect sets zijn iets kleiner, maar wel zeer mooi afgewerkt én een stuk voordeliger in aanschaf. De vier verschillende sets kun je daarnaast ook nog heel goed combineren, waarbij kinderen allerlei ontdekkingen en leerervaringen op kunnen doen. 

De Regenboog Architect serie bestaat uit 4 prachtige sets van beukenhout met bogen, driehoeken, vierkanten én rechthoeken in de zeven kleuren van de regenboog, met een natuurlijke afwerking die de structuur van het hout laat zien. 

De sets zijn zowel los (7-delige sets) als in een combinatieset (28-delig verkrijgbaar). 

De Regenboog Architect sets

Deel winkelmand