Rekenen en lezen met Hubelino bouwblokjes

Afgelopen week kregen we bericht dat eindelijk de veelgevraagde nieuwe educatieve sets van Hubelino beschikbaar komen. HOERA, want wat zijn ze leuk en handig. Je kunt ze combineren met de bekende knikkerbaan en met andere blokken. In dit blog presenteren we drie sets die binnenkort leverbaar (en nu bestelbaar) zijn: Hubelino Woorden Bouwen, Hubelino Leren Rekenen en Hubelino Tellen en Rekenen. De prijs per set is €39,95). Dat valt net onder onze instelling voor gratis verzending, maar tot 17 mei kun je dit product ZONDER VERZENDKOSTEN bestellen. Reserveer dus nu alvast het exemplaar van jouw keuze. Bij afname van meerdere sets is de verzending ook na 17 mei 2017 gratis.

Maar wat zit er in de doos?

We laten je het graag even zien. Alle sets bevatten bouwblokken die te combineren zijn met Hubelino blokjes, Duplo of andere bouwsystemen. De meegeleverde kleine grondplaatjes zijn ideaal voor het leggen van de reeksen die jij wilt! Meerdere kinderen kunnen zo aan de slag met 1 set.

De set Hubelino Leren Rekenen bevat de volgende bouwstenen:
hubelino-watziterindedoos2
Bijzonder is dat je de getallen in maar liefst vijf verschillende weergaves beschikbaar hebt. Dus niet alleen het cijfer, maar ook de dobbelsteen, streepjesweergave, het rekenrek en tellen met vingers. Heel visueel en aansprekend. Door te combineren met gewone bouwblokken liggen allerlei oefeningen m.b.t. bouwen, sorteren en tellen binnen handbereik.

De set Hubelino Woorden Bouwen bevat de volgende inhoud:

hubelino-watziterindedoos1

De set is van oorsprong Duitstalig. Vandaar de vier blokjes met een trema op de klinker. Deze kun je voor het Nederlandstalig onderwijs niet gebruiken, maar dat maakt de set niet minder interessant. Met heel veel keer de E, R en N kun je flink wat woorden maken op de klein grondplaatjes of in combinatie met bouwwerken van bestaande blokken. Alle letters zijn hoofdletters in de standaard weergave in verschillende kleuren.

De set Hubelino Tellen en Rekenen bevat de volgende bouwstenen:

hubelino-watziterindedoos4

Deze set bevat de +, – en = om rekensommetjes te kunnen maken. Ook groter dan en kleiner dan kunnen geoefend worden. Met de rode en de gele steentjes kun je de sommen visueel weergeven. En natuurlijk… …lekker combineren met een prachtig bouwwerk!

Deel winkelmand