Resources spreekt tot de verbeelding

Alles wat je ziet heeft zijn oorsprong in de bronnen die de aarde biedt. Hout, ijzer, steen, water… …alles kun je er mee maken. Het eindigt waar jouw verbeelding eindigt. Met het nieuwe constructiespeelgoed Resources kunnen kinderen allerlei constructies maken, rollenspellen spelen en zo leren ze probleemoplossend denken. De losse onderdelen kun je op allerlei manieren gebruiken, in het platte vlak, voor het spelen met de figuurtjes of het bouwen van constructies. Met Resources draait alles om het vinden van BALANS, want de onderdelen klikken niet, zijn niet magnetisch en hebben een natuurlijke vorm. Hierdoor doet bouwen een beroep op de verbeelding van kinderen.

Hoge kwaliteit, dus Resources gaat lang mee

Resources is gemaakt van hoge kwaliteit TPE-plastic. Het bevat geen BPA, weekmakers, PVC of latex. Het voordeel van dit materiaal is dat het flexibel is en dus vrijwel onbreekbaar. Ook voelt het zacht aan in de hand en is het goed schoon te maken. Met Resources kun je dus jarenlang met veel plezier veilig spelen. Hiermee is Resources zeer geschikt voor scholen en kinderopvang. Er zitten wel kleine onderdelen in waardoor het niet geschikt is voor kinderen onder de 3 jaar.

In de bovenstaande video zie je meer voorbeelden van de mogelijkheden van Resources. Resources is verkrijgbaar in sets van 36, 72 en 144 onderdelen. Het is materiaal dat verder geen uitleg nodig heeft en direct uitdaagt tot spelen! 

Bestel TaksaToys Resources

Deel winkelmand
Deze website bewaart enkele cookies om u een betere gebruikerservaring te bieden