Resources – 7 verschillende bronnen, 3 verschillende sets

Resources bestaat uit onderdelen geïnspireerd op 7 verschillende bronnen die worden gebruikt bij echte constructies – steen, hout, zand, metaal, baksteen, bomen en water maar vereenvoudigd tot vriendelijke, minimalistische vormen. Er zijn 3 verschillende sets beschikbaar met 36, 72 of 144 elementen. Zoek balans, fantaseer, bouw, speel en geef de bronnen telkens weer een andere functie. Resources stimuleert de fantasie en daagt uit tot bouwen én spelen.

Het moderne constructiespeelgoed

Elke dag wordt er iets nieuws uitgevonden en het meest waardevolle bezit om de wereld vooruit te helpen is ongetwijfeld de kracht van de verbeelding.

Maar hoe ver de wereld ook is, er is één simpele waarheid over alles wat we blijven vergeten, alles wat we om ons heen kunnen zien, kan allemaal teruggevoerd worden op één gemeenschappelijke wortel en dat is ‘natuurlijke hulpbronnen’ … het fundament van alle creaties.

Voor Resources gebruik je geen plugje, geen scharnier, geen magneet. Het enige dat nodig is, is ‘Balans’. De ontdekking en het proces staan hierbij voorop. Het maakt niet uit of het soms niet werkt zoals je je had voorgesteld. Door te spelen kom je vanzelf tot nieuwe ontdekkingen en leer je omgaan met tegenslagen en vooruitgang. Constructie, rollenspellen, probleemoplossend denken… …de enige beperking is je verbeelding.

Afmeting: kleinste onderdeel, rode bal, is 15mm in doorsnede, grootste onderdeel, grijze ‘stalen’ balk is 107mm. 

Door leveringsproblemen als gevolg van de coronacrisis wordt dit product pas in januari 2021 weer op voorraad verwacht

Resources bestellen

Waarom Resources?

  • Stimuleert het vinden van balans
  • Eigentijds ontwikkelingsmateriaal
  • Spreekt tot de verbeelding
  • Diverse sets beschikbaar
  • Gaat lang mee!

Lees ook:

BEKIJK MEER TOPPERS