Retouren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. Vervolgens zullen wij binnen 14 dagen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten crediteren. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. U betaalt dus zelf de kosten van het terugsturen, tenzij in overleg met Credu.nl voor een andere oplossing is gekozen. U kunt de bestelling of een product retour sturen naar Credu.nl, Rijksstraatweg 21, 9801 AM Zuidhorn. U kunt hiervoor het voorbeeld retourformulier gebruiken of zorg er op een andere manier voor dat voor ons herkenbaar is van wie de retourzending afkomstig is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Lees meer over klachten