Schooltip: Set Magnetische Wisbordjes

Nieuw in het assortiment: Een set van 8 magnetische wisbordjes. Het mooie aan deze set is dat de wisbordjes dubbelzijdig te gebruiken zijn en voorbedrukt zijn met 2, 3, 4 of 5 vakjes. Dat is superhandig voor het beginnend leesonderwijs en sluit aan op veelgebruikte leesmethoden. Elk wisbordje heeft een verplaatsbare aanwijzer, zodat kinderen tijdens het lezen actief de letters aan kunnen wijzen.

De wisbordjes zijn op allerlei manieren inzetbaar. Je kunt erop schrijven of tekenen met een whiteboardstift. Ook met Kitpas raamkrijt kun je er op tekenen en later met een droge doek weer afnemen. Zo kun je de wisbordjes inzetten voor themawerk, leesonderwijs of in een ontdekhoek voor het maken van notities. 

Bestel set Wisbordjes

De Magnetische Wisbordjes worden geleverd in een set van 8 stuks. De groene (4 stuks) hebben aan de ene kant 2 vakjes en aan de andere kant 4. De blauwe (ook 4 stuks) zijn bedrukt met 3 en 5 vakjes. 

De set is ideaal voor educatief gebruik en biedt de mogelijkheid om op allerlei manieren te ondersteunen bij het aanvankelijk leesproces. 

Meer producten uit dit blog

Naast het eerder genoemde Kitpas raamkrijt, zie je nog andere producten in dit blog op de afbeeldingen. We zetten ze voor je op een rij: