Sensomotorische oefening met speelrijst

Omdat jonge kinderen het nog lastig vinden om abstract te denken en ruimte goed in te schatten is aanraking hun middel om de wereld te ontdekken. Waar we als volwassenen de neiging hebben om ‘afblijven’ of ‘voorzichtig’ te denken, is het jonge kind eerder van plan om iets aan te raken, vast te pakken of uit te proberen. De sensomotorische ontwikkeling is van belang voor de ontwikkeling van het abstracte denken en is in deze levensfase dus een aandachtspunt. Daarom vind je nu op Credu.nl een nieuwe categorie met materialen die de sensomotorische ontwikkeling kunnen stimuleren.

In deze categorie vind je onder andere verschillende soorten speelrijst. Met speelrijst kun je de fijne motoriek oefenen, maar ook het reliëf in houten plankjes opvullen, de rijst door trechters laten gaan om bakjes te vullen of decoratieve patronen maken. Het speelrijst is verkrijgbaar in kleine en grote verpakkingen en in verschillende kleuren. Als je het droog bewaart kun je het meerdere keren gebruiken. Speelrijst in onze webwinkel is speciaal gemaakt voor gebruik door kinderen en is veilig te gebruiken.

Speelrijst

Bekijk beschikbare voorraad speelrijst

Nieuwe categorie: Sensomotorisch spelmateriaal

We hadden al een aparte categorie voor klei & zand, maar door de groei van het aanbod sensomotorische materialen kun je ook dit nu in een aparte categorie vinden, waaronder dus de verschillende soorten speelrijst.

Sensorische spelmateriaal

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >