Sint en Kerst 2021: Onze cadeautips

Cadeautjes. Cadeautjes. Cadeautjes! Leuk om te geven, leuk om te krijgen. Ook dit jaar hebben we weer extra voorraad met mooie, bijzondere, educatieve en creatieve cadeautjes voor peuters en kleuters. Speciaal voor onze drie doelgroepen school, kinderopvang en thuis vind je hieronder een selectie van onze favorieten.

Cadeautjes voor school

Een leuk groepscadeau, een extraatje voor de klas of een investering in nieuw materiaal aan het einde van het jaar. Bij Credu.nl vind je handige groepssets, superleuke cadeautips en 

Cadeautjes voor de kinderopvang

Ben je gastouder, werk je in de kinderopvang of heb je een thuishuis? Wij zijn altijd op zoek naar de leukste materialen om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Benieuwd naar wat we gevonden hebben? Check onderstaande cadeautips ter inspiratie of zoek heerlijk verder op Credu.nl.

Cadeautjes voor thuis

Zeker sinds de periodes van thuisonderwijs zijn steeds meer mensen gaan zoeken naar interessante materialen voor jonge kinderen. Goed nieuws: Credu.nl levert ook gewoon bij je thuis in zowel Nederland als België!

Deel winkelmand