Sinterklaashuisje, Kersthuisje, Winterhuisje…

Hetzelfde huisje, maar dan 3 keer anders. Met het Letterhuis kun je van alles maken. Geïnspireerd op de oude letterbakken van vroeger, is het Letterhuisje bedacht. Je kunt er van alles in zetten. Letters, beeldjes, poppetjes…

…maar je kunt er natuurlijk ook een Sinterklaashuisje, Kersthuisje of Winterhuisje van maken. In de onderstaande foto’s zie je hoe je dit eenvoudige houten huisje omtovert in een sfeervolle toevoeging op je thematafel. 

Sinterklaashuisje

Hoe je ze ook wilt hebben, als regenboogpieten, roetveegpieten, of schoorsteenpieten, je maakt ze zelf met kegelpoppetjes in allerlei formaten. Wil je van het Letterhuisje een Sinterklaashuisje maken? Gebruik dan cadeaupapier om de binnenkant van de vakjes te beplakken en maak kleine cadeautjes om in het huisje te zetten.

Het Kersthuisje

Van het Letterhuisje kun je natuurljk ook een Kersthuisje, Kerststal, Glitterhuisje of iets anders feestelijks maken. Met kleine kerstballetjes, glitters en diamanten maak je er een mooi kleurrijk geheel van. Nieuw in ons assortiment zijn de Plus Color Markers, die ideaal zijn voor het uitvoeren van al je creatieve ideeën. Ook in goud verkrijgbaar!

Het Winterhuisje

Is alle feestvreugde voorbij? Met een beetje creativiteit kun je hetzelfde huisje dan ook ombouwen naar een Winterhuisje. Nou ja, makkelijker gezegd dan gedaan, want het cadeaupapier van het Kersthuisje kregen we er niet goed meer uit. Dat hebben we dan maar opgelost door een paar raampjes van karton te maken. Ook leuk toch? De sneeuwmannetjes van hout vinden het in ieder geval prachtig. Want: Hoeveel plezier kun je hebben van een Letterhuisje van €3,95 :). 

-25%
-36%
5.50 3.50
Deel winkelmand