Sorteren en combineren met bloemen en trucks

Veel jonge kinderen oefenen graag met vorm en kleur. Dat is ook belangrijk, want ze ontdekken patronen en leren sorteren en combineren. Zowel door eigen creaties te maken, als ook voorbeelden na te maken leren ze goed te kijken en vergelijken. 

De Dierentrein uit de serie Sort & Match is daarom een veelgevraagd product. Vandaar dat we nu ook de beide andere thema’s uit deze serie aanbieden: Bloemen in potten en Constructie Trucks

Elke set bestaat uit magnetische onderdelen die je op een opstaand bordje kunt klikken. Kinderen kunnen hier vrij mee spelen, op het bordje, maar ook in het platte vlak. De meegeleverde voorbeeldkaarten kunnen een hulpmiddel zijn en dagen ook uit om steeds weer andere combinaties te maken. De set Bloemen in potten is een kleurrijke, vrolijke set die je ook bij themawerk over bloemen en planten, de tuin of de seizoenen kunt gebruiken.

Ook nieuw in ons assortiment is de set Constructie Trucks. Leuk detail is dat de verschillende vormen over elkaar heen passen. Dat zie je goed bij de wielen, die uit 2 of 3 onderdelen bestaan. 

Met de set Constructie Trucks maak je eenvoudig vrachtwagens, kiepwagens en kraanwagens in allerlei heldere kleuren. De abstracte vormen spreken tot de verbeelding en kun je op verschillende manieren combineren.

Tot slot de set De Dierentrein, die je al eerder op Credu.nl kon vinden. Hiermee maak je een circustrein of verzameling dieren die je op allerlei manieren kunt combineren. De spellen uit de serie Sort & Match zijn bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar en zijn door hun stevige uitvoering niet alleen geschikt voor thuis, maar zeker ook voor school en kinderopvang.

Bekijk de sets uit de serie Sort & Match