Leuke ideetjes opdoen? Zien hoe je materialen met elkaar kunt combineren? Of inspiratie verzamelen voor je themawerk? Volg Credu.nl op Instagram!

 
Graag houden we je op de hoogte van de nieuwste, leukste, creatiefste, hipste en handigste materialen. Daarom verzenden we ongeveer twee keer per maand een nieuwsbericht naar iedereen die Credu.nl volgt. Wil je ook niets missen? Meld je dan aan om de hoogte gehouden te worden.


Sorteren met de grote pincet

Veel activiteiten met kleuters kennen meerdere doelen. Zonder dat ze het door hebben werken de kinderen aan doelen die al spelend bereikt kunnen worden. Zo kun je een grote pincet gebruiken om te sorteren. Je oefent dan niet alleen de kleuren, maar ook de fijne motoriek. En zijn alle blokjes gesorteerd? Dan kunnen ze natuurlijk geteld worden! Dezelfde pincet krijgt in een ontdekhoek met bladeren, een spiegel en een loep opeens een heel andere functie. Zo ben je als kleuterleerkracht altijd aan het combineren!

Hieronder een aantal producten die zich op allerlei manieren laten combineren, waardoor je verrassende nieuwe elementen kunt toevoegen aan het spel en allerlei aspecten kunt oefenen. Wist je dat we ook op Instagram regelmatig leuke combinaties van producten laten zien?

Uitverkocht
Deel winkelmand