Start het nieuwe seizoen met deze schoolmaterialen

Het nieuwe schoolseizoen staat in de startblokken. Klaar om weer een jaar van alles leren, ontdekken en beleven. Ook in het komend jaar zullen we je weer voorzien van allerlei tips en ideetjes. Te beginnen met een lijstje met nieuwe en populaire schoolmaterialen die zeker een verrijking zijn voor elke leeromgeving. 

Tip: Je kunt komende week alle in dit blog afgebeelde materialen winnen via onze Instagrampagina. Volg Credu.nl op Instagram (actie staat nog niet online!) en houd de posts in de gaten! Wie weet win jij het pakket met deze prachtige producten…

15.95
15.95

Leer de cijfers en Leer de Letters Clips

Onlangs toegevoegd aan het assortiment: Clipjes met letters en cijfers. Dat is een goed idee! Hiermee kun je heel praktisch aan de slag met letterherkenning en leren lezen. De clipjes kun je klemmen op een werkblad of op flashcards. Maak je eigen spelletjes, combineer met andere materialen en ontdek hoe handig deze clips zijn. 

13.95

6 Potten voor verf, potloden en kwasten

Nieuw in de categorie handige hulpmiddelen: een set van 6 kleurrijke potten voor bijvoorbeeld verf, potloden of kwasten. Ideaal voor het bewaren van je materialen of het klaarzetten van een groepsactiviteit.

11.99

Kitpas Raamkrijt

Heb je dat ook weleens, dat je een tekening op het raam maakt en dat vanaf een afstandje de tekening toch niet helemaal mooi helder is? Met Kitpas maak je wél kleurrijke tekeningen op het raam, die je ook in een handomdraai weer schoonmaakt.  Verkrijgbaar in verschillende sets. 

9.99

Zelfklevende Foam Letters Alfabet

Maar liefst 380 zelfklevende foamletters. Leuk te gebruiken bij allerlei decoraties en knutselactiviteiten. In verschillende vrolijke kleuren!

8.95

Set sorteerbakjes

Al jarenlang een van onze meest verkochte producten, de set met 6 gekleurde sorteerbakjes. Heb jij ze nog niet? Dan is dit een handige set waar je zeker geen spijt van krijgt! Stevig en stabiel en voor vele doeleinden bruikbaar.

14.95

Drie-grip tangen

Verbeter de grip en de oog-hand coördinatie van jonge kinderen met de Drie-grip tangen. Ideaal voor activiteiten met sorteerbakken of de PlayTRAY

15.95

Letter stempels

Een klassieker in een voordelige uitvoering; letterstempels met kleine letters en lijntjes om netjes op de juiste hoogte te stempelen. Aanrader voor de beginnende lezers en een mooie set voor schoolgebruik. Houd je van stempelen? Kijk dan zeker ook even in onze categorie Vormpjes en stempels.

17.95

Wildebras Alfabet Flashcards

Met Flashcards of Flitskaarten kun je allerlei educatieve activiteiten bedenken. Bij Credu.nl vind je verschillende soorten rondom allerlei thema’s. De Alfabet Flashcards van Wildebras zijn de meest populaire uit de serie.

0.75

Lijmkwast

De houten lijmkwast is een van de eenvoudig knutselmaterialen die je vindt bij Credu.nl. Wist je dat we nog veel meer knutselmaterialen hebben? Bekijk ze hier

23.70

CSpinner

Vergeet de dobbelsteen, gebruik de Cspinner! Creëer je eigen spelletjes of gebruik de Cspinner als ‘dobbelsteen’. Draai aan de spinner en kijk op welk getal de wijzer blijft staan.

17.95

Stabilo Woody

De STABILO Woody 3 in 1 is een echte alleskunner en geschikt voor elke leeftijd. Dit potlood kan zowel nat als droog worden gebruikt en op veel verschillende ondergronden, zoals papier, karton, glas, metaal, steen, zelfs op een zwarte ondergrond. De potloden hebben een zeer hoge kleurintensiteit en dekkingskracht en kunnen zelfs worden gebruikt op donkere ondergronden. 

MEER HANDIGE HULPMIDDELEN