Sterke speelstenen in heel veel soorten, vormen en maten

Spelmateriaal voor kleuters kan duurzaam én leerzaam zijn. Nog mooier is als je materialen op allerlei manieren kunt combineren. In dit blog zetten we een groot aantal speelstenen in een overzicht. De speelstenen zijn in te zetten bij allerlei activiteiten op school én thuis, binnen én buiten.

Veel creatieve ideeën tijdens thuiswerken

Deze periode waarin veel dingen anders gaan dan we gewend zijn laat ook zien hoeveel creativiteit er in mensen zit. Bedankt voor de vele foto’s die we mochten ontvangen van jullie thuisonderwijs. Materialen worden gecombineerd, geruild en hergebruikt. Opa’s en oma’s sturen educatieve pakketjes naar hun kleinkinderen. Mocht je zelf leuke foto’s hebben dan zien we die graag in de mail (info@credu.nl) of social media. We vragen altijd toestemming mochten we een foto willen gebruiken voor promotie. 

Binnen en buiten, kijken en voelen

Het mooie aan de speelstenen is dat ze gemaakt zijn van een combinatie van gemalen steen en hars, zodat de stenen licht, glad, vrijwel onbreekbaar en goed schoon te maken zijn. Veel stenen hebben een opdruk, die ingegraveerd is in de steen. Dit maakt het slijtvast en duurzaam. Ook kun je bij veel van de stenen het reliëf voelen, waardoor een extra ervaring ontstaat. Niet alleen het kijken, maar ook het voelen komt aan bod. Omdat de stenen tegen een stootje kunnen, kun je ze ook gebruiken bij buitenactiviteiten. Bekijk en kies hieronder jouw set! Thuisonderwijs tip: Bestel met meerdere ouders en ruil regelmatig om kosten te delen en materiaal effectief te gebruiken.

ACTIE SCHOOLSETS

10% korting op schoolsets!!! Credu.nl bestaat dit jaar 10 jaar! Daarom deze maand een tijdelijke actiekorting op een aantal populaire schoolsets.

Lees meer >