Superveelzijdig: De Sensory boxen voor verschillende thema’s

Multifunctoneel inzetbaar, dat zijn deze nieuwe Sensory boxen zeker. Met een compacte afmeting van 26 cm diameter, vijf handige inzetbakjes en een goed sluitend transparantdeksel is dit in de basis al een superveelzijdig item. Daarnaast worden ze ook nog eens geleverd met een inhoud die past bij een thema.

Geef kinderen zo’n mooie box cadeau en spreek alle zintuigen aan! Zeker weten dat kinderen er heerlijk mee rommelen, verhaaltjes bedenken, spelletjes doen en prachtige wereldjes maken. 

De vijf driehoekige bakjes kunnen niet alleen gebruikt worden om de inhoud te ordenen en materialen te bewaren. Je kunt ze ook gebruiken bij het scheiden van onderdelen in jouw miniwereldje en er heerlijk mee te spelen.

Bestel jouw Sensory Box

Op dit moment zijn er drie varianten beschikbaar rondom de thema’s Boerderij, Insecten en Zee. Ideaal om een goede start te maken met een thema of een zeer compleet cadeau te geven. Je kunt er natuurlijk ook je eigen draai aan geven en materialen toevoegen of verwisselen. 

Gesloten i.v.m. Zomervakantie

Op dit moment is Credu.nl gesloten wegens zomervakantie. Bestellingen plaatsen is mogelijk. Op 12 augustus is de eerste verzending van het nieuwe seizoen. Goede vakantie!


Lees meer