Home Nieuws

Terugblik inspiratiedag Vleuten

Via Juf Sanne werden we uitgenodigd om met een kraam op de inspiratiedag van Kleuteruniversiteit te staan. Wij zijn helemaal gericht op communicatie via internet en ergens met een kraam staan is niet wat wij regelmatig doen. Maar we namen de uitnodiging graag aan…

…en wát was het een leuke dag. Bijzonder om te zien hoe zo’n 170 leerkrachten zich (op hun vrije zaterdag!) laten inspireren en ervaringen delen. En bijzonder om te zien hoe goed alles geregeld was. Wil jij het zelf ook meemaken? Inschrijven voor de volgende inspiratiedagen in Dordrecht en Almere is al mogelijk. Wellicht zijn wij er ook weer bij.

Wat wij van de bezoekers leerden? Dat je van een IKEA-dienblad ook een lichttafel kunt maken :). Maar ook dat onze nieuwe LED-lichttafel waanzinnig mooi gevonden wordt. Leuk om direct de enthousiaste reacties te horen en te laten zien wat de vele mogelijkheden zijn. Ook de nieuwe spiegelblokken vielen in de smaak. Niet de voordeligste blokken, maar wel een goede investering in je bouwhoek. De bouwhoek waar juf Bianca overigens een hele leerzame workshop over gaf. In deze workshop maakte zij o.a. gebruik van onze vingerpoppetjes van hout.

Wat we nog meer leerden? Dat we altijd weer te weinig beschrijfbare dobbelstenen hebben. Helaas, we krijgen ze maar mondjesmaat binnen van onze leverancier. Wil jij op de hoogte blijven? Bij de meeste uitverkochte artikelen kun je invullen dat je op de wachtlijst wilt. Je ontvangt dan een mail zodra het product weer op voorraad is.

Meer zien van de inspiratiedag? Meester Sander maakt onderstaand videoverslag.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste productnieuws? Abonneer dan op onze nieuwsbrief en mis niets.