Thema Recycling: Nu ook groepsset TOYI

Zoek je naar materiaal voor themawerk over recycling, of ben je een ontdekhoek aan het inrichten? Goed nieuws: TOYI is nu ook beschikbaar als 640-delige groepsset! Ideaal voor schoolactiviteiten. Met TOYI geeft je afval een tweede leven als robot, trein, slak, stofzuiger of wat je fantasie ook maar naar boven laat komen :). Met de groepsset kunnen wel zeker 10 kinderen tegelijk aan het bouwen en kun je ook grote objecten maken. De groepsset TOYI is zeer geschikt om te laten rouleren binnen een school, omdat zowel oudere kinderen als jongere kinderen er graag mee spelen.

Elke TOYI set bestaat uit 8 verschillende onderdelen, namelijk wielen, voetjes, ogen, schakels, handjes, sticks en connectoren. Met deze onderdelen kun je allerlei voorwerpen omtoveren in figuren, dieren of vervoersmiddelen. We laten je hieronder een aantal voorbeelden zien om je op weg te helpen. Je fantasie doet de rest!

Bestel TOYI

Een aantal maanden geleden presenteerden we al de sets met 32, 64 en 128 delen. Daar is nu dus de 640-delige groepsset bijgekomen. De kleine sets zijn ook echt een aanrader als cadeautje voor de komende feestdagen.

Superveel groepssets bij Credu.nl

Credu.nl is specialist in het leveren aan school en kinderopvang. Vandaar dat je ook veel prachtige groepssets in ons assortiment. Ideaal voor het maken van circuits, ontdekhoeken, bouwhoeken en voor het inzetten bij themawerk. Bestel je voor thuis of een kleinere setting? Vrijwel alle materialen zijn ook in kleinere setjes leverbaar. Gebruik de zoekfunctie voor meer producten.

Deel winkelmand