Tips: Cadeautjes Sint & Kerst 2020

Met de feestdagen in aantocht is er extra reden om het binnen gezellig te maken. Vier je Sint of Kerst, of allebei, of wil je een groepscadeau geven? We zetten hieronder een kleine selectie uit ons assortiment klaar met diverse leuke cadeautjes in verschillende prijsklassen en wensen je een goede, gezonde én gezellige afsluiting van 2020! Credu.nl levert niet alleen aan scholen en kinderopvang. Ook als gastouder of voor een thuisbestelling ben je van harte welkom.

De eerste tip is educatief én speels: Met de hierboven afgebeelde set ‘Leren tellen met cadeautjes‘ kun je voorwerpen verstoppen, sorteren, spelen en oefenen. In de deksels staan stippen om de aantallen weer te geven. Die komen overeen met het getal dat op de buitenkant van elk cadeautje staat. Maak kleine sommetjes, herken de getallen, combineer de verschillende kleuren en stel vooral veel vragen. 

Cadeautjes tot €20,00

Cadeautjes van €20,00 tot €40,00

Cadeautjes van €40,00 tot €75,00

Voor school, kinderopvang en thuis

Wist je dat we voor de verschillende doelgroepen School, Kinderopvang en Thuis ook verschillende landingspagina’s hebben met een selectie van nieuwe, leuke en interessante materialen? Klik op onderstaande buttons voor meer info. 

School Kinderopvang Thuis
Deel winkelmand
Deze website bewaart enkele cookies om u een betere gebruikerservaring te bieden