Tips voor creatieve en educatieve cadeautjes

Heel veel cadeautjes vinden de komende weken hun weg naar scholen, kindercentra, gastouders en natuurlijk ook naar huis. Ze komen in de zak van Sinterklaas of onder de Kerstboom. Maar wat zit erin? Wat is populair? Wat zijn de aanraders voor de feestelijke decembermaand in 2019? In dit blog zetten we de allerleukste creatieve en educatieve cadeautjes voor je op een rij met een onderverdeling School, Kinderopvang en Thuis, maar je weet natuurlijk zelf het allerbeste welk cadeautje in jouw situatie past. Onze tips:

Cadeautjes voor school

Een leerzaam cadeautje, een mooie groepsset of materiaal dat net even anders is dan anders. Bij Credu.nl zoeken we altijd naar materialen die op een nieuwe manier uitdagen tot spelen, leren en ontdekken. Zoek je een leuk groepscadeau? Bekijk de producten hieronder of kijk bij onze Toppers

Cadeautjes voor Kinderopvang

Werk je in de kinderopvang, ben je gastouder en zoek je leuke materialen die net even wat extra’s hebben? Onderstaande cadeaus zullen zeker in de smaak vallen. We maken een selectie voor een divers budget en hopen dat je er iets tussen kunt vinden. Kijk anders ook even op onze pagina Spelmaterialen voor Kinderopvang, waar we regelmatig nieuwe producten presenteren.

Cadeautjes voor thuis

Credu.nl is ook jouw adres voor de leukste cadeautjes voor thuis. Wil je samen met je kind spelen, ontdekken en zien hoe ze van alles leren door het spel? We selecteren materialen voor urenlang  spelen en knutselen voor kinderen van ongeveer 3-6 jaar. Ook voor Thuis hebben we een aparte welkomstpagina.

Deel winkelmand