VerbouwingsSALE

OP=OP | LAATSTE DAGEN | MAGAZIJN UITVERKOOP

I.v.m. een geplande verbouwing deze zomer, ruimen wij veel voorraad op. We nemen afscheid van een aantal merken en producten, maar hebben ook tijdelijk afgeprijsde items om zo ruimte te maken voor nieuwe plannen. Profiteer tot 25 april 2024 van wisselende kortingen, waarbij meestal OP=OP geldt. Prijzen kunnen per week wisselen, dus houd in de gaten of jouw favoriete items voorbij komen! Hieronder een aantal uitgelichte aanbiedingen.

Laatste voorraad Mepz

Er is nog een restant van de eerste druk van de populaire flexibele matjes van Mepz. We denken na over een vernieuwde versie of nieuwe oplage. Intussen ruimen we de laatste exemplaren op van de lopende serie. Profiteer van korting zolang de voorraad strekt. Ook een aantal sets zonder verpakking met extra korting!

Just Blocks voorraadverkoop

Just Blocks blijft in het assortiment, maar we staat teveel voorraad met grote dozen blokken in de weg als we gaan verbouwen. Koop daarom slim in en bestel een set Just Blocks: Prachtige basisblokken voor elke speelomgeving. Laatste sets!

Ocamora: mooie producten met mooi voordeel

Niet zoveel voorraad meer van dit merk, maar ook deze stelling moet leeg voor de verbouwing. Profiteer tijdelijk van extra mooie prijzen.

-33%
19.95
-42%
20.95
-52%
-32%

Nog meer uitverkoop!

Voor álle uitverkoop producten hebben we een aparte categorie VerbouwingsSALE met tientallen aanbiedingen, maar hieronder hebben we een aantal niet te missen kansen voor je in de etalage gezet:

-55%
-35%
-47%
-42%
-33%
-46%
-33%
-21%
-50%
-25%
ALLE Verbouwingssale