Voor constructies en themawerk: Koraal Connect

Gebaseerd op de schoonheid van koraalriffen, organische groei en organische verbindingen, stimuleert Koraal Connect de verbeeldingskracht van kinderen. Met de zachte, buigzame onderdelen kunnen kinderen zowel horizontaal, verticaal als ook helemaal vrij ontwerpen. Met de balvormige connectie klik je de onderdelen eenvoudig in elkaar.

In een educatieve setting kun je Koraal Connect gebruiken bij themawerk over water, zeedieren, oceanen of verre reizen. Gebruik het op de verteltafel, in de zand- of watertafel of als constructiemateriaal.

Koraal Connect heeft een lange levensduur. Door de hoge kwaliteit is dit materiaal bij uitstek geschikt voor scholen en kindercentra.

Koraal Connect is erg decoratief en nodigt uit om steeds opnieuw te gebruiken. Bekijk ook onderstaande video om inspiratie op te doen voor de toepassing van dit educatieve product.

Een set Koraal Connect bestaat behalve uit de koraalvormige constructiedelen ook uit een aantal leuke details van figuren uit het zeeleven om zo ook verhalen te kunnen creëren en spel te stimuleren. 

Beste Koraal Connect

Er zijn twee verschillende sets beschikbaar, een 40-delige en een 70-delige.